Echipa noastra imbina perfect
experienta cu tineretea


Echipa HCA este formata din avocati seniori, cu o vasta experienta in dreptul civil si comercial, precum si din avocati tineri si dinamici, pentru care rezolvarea problemelor legale ale clientilor este principala preocupare, incercand sa acorde servicii juridice calitative. Suntem caracterizati de profesionalism si promptitudine, iar aprecierea clientilor nostri ne onoreaza, de aceea facem eforturi sa ne mentinem aceleasi standarde in viitor.


Fiind intr-o continua dezvoltare, HCA stabileste colaborari si parteneriate cu avocati sau societati de avocati din orasele principale ale Romaniei, si deopotriva cu firme de avocatura din strainatate.B
Avand la baza o echipa tanara si dinamica, obiectivul cabinetului nostru esteB de a oferi servicii juridice la cele mai inalte standarde, atat la nivel regional, national, cat si international, avand intotdeauna in vedere minimizarea onorariilor fata de clienti.

Cabinetul asigura asistenta juridica neintrerupta, 24 de ore, timp de 365 de zile pe an, avocatii nostri specializati furnizand cele mai bune sfaturi juridice clientilor, in toate ramurile de drept.

 

Alegand HCA, clientii nostri economisesc timp si bani, iar afacerile lor vor avea intotdeauna o baza legala, fiind totodata protejate de legile in vigoare.

 

Avocat Emilia Hristescu

Emilia Hristescu


Avocat titular, Emilia Hristescu a pus bazele cabinetului de avocatura in anul 2002 .
Dna. Hristescu are o vasta experienta in tranzactii imobiliare si investitii financiare, probleme legate de dreptul transporturilor, precum si in litigii comerciale si civile, ori asistarea clientilor in fata Curtii de Arbitraj.


Avocat Alina Ciocanea-Hristescu

Alina Ciocanea-Hristescu


Specialista in dreptul contractelor, dna. Ciocanea-Hristescu concepe si realizeaza contracte civile sau comerciale, asistand clientii la negocieri si urmarind indeaproape buna desfasurare a unui contract precum si respectarea obligatiilor asumate de partile contractante.


Avocat Cristina Timaru

Cristina Timaru


Avocat colaborator in cadul societatii, cu experienta in domeniul dreptului comercial si civil, reprezinta clientii pe latura dreptului societar (infiintare, functionare, dizolvare, lichidare societati comerciale), in ramura contractelor civile si comerciale, domeniului imobiliar si de carte funciara, precum si in cadrul reprezentarii si apararii intereselor acestora in fata instantelor de judecata.